Naši noví sousedé z Ukrajiny. Jak efektivně pomáhat?

Srdečně Vás zveme na setkání, které chceme věnovat nám všem, kteří se nějak podílíme na pomoci Ukrajině nebo hledáme způsob, jak se k pomoci připojit.


Řada lidí již otevřela své domovy a stala se dočasnými hostitelskými rodinami pro uprchlíky z Ukrajiny, mnoho lidí se zapojilo do finanční podpory, materiálních sbírek, případně působí v nějaké z neziskových organizací, dobrovolničí v KACP či se připojilo jiným způsobem.

Mnohdy však stejně máme pocit, že je to málo, přichází únava, frustrace nebo naopak „jedeme“ na vlně pomoci a ignorujeme vlastní signály únavy…

Nebo jsme naopak našli dobrý balanc a chceme posdílet, co nám pomáhá. A nebo se najdou mezi námi takoví, kteří se od tohoto tématu odpojují (vědomě či nevědomě) a snaží se najít nějaký stabilní bod v této nejisté době.

Všechny úhly pohledů či postojů jsou vítány a zajímají nás. Přijměte naše pozvání a pojďte sdílet, jak se máte, včetně tipů, jak se dobře starat o sebe i o druhé.

Našimi hosty budou:
Martina Zimmermannová, sociální pracovnice, odborná pracovnice ČAS, Anna Hradilková, Babičky bez hranic, dlouholetá dobrovolnice

Po krátkých úvodních příspěvcích bude následovat společná diskuze, která bude moderovaná.
Prosíme o přihlášení zde: https://bit.ly/sousedé

Chceme zapojovat co nejvíc obyvatel Břevnova a okolí - někdo přispěje svými znalostmi, někdo časem, jiný finančně. To vše jsou cenné formy účasti.". Budeme moc rádi za vaši podporu.


This will close in 0 seconds